Empresa-cat


A-Floor, SL és una empresa, especialitzada en la instal·lació de paviments sintètics, tant industrials com decoratius així com manteniments. Posem a la seva disposició l’experiència, de més de 30 anys, del nostre departament tècnic que l’assessorarà i aconsellarà, en tot moment, sobre les millors solucions i necessitats per empresa o el seu projecte. A-Floor, SL està sempre a l’avantguarda dels nous productes i sistemes per a poder cobrir les demandes actuals tant en decoració com en indústria.

Els nostres sistemes abasten una àmplia gamma de materials per poder donar als nostres clients, la millor solució a les seves necessitats. Sempre tenint en compte l’aspecte tècnic així com la millor solució econòmica.

Els paviments de resina així com els cimentosos són un recurs decoratiu arribat del món industrial que s’ha instal·lat com una excel·lent alternativa adaptada a les tecnologies i les prestacions més actuals.

El nostre personal realitza una formació continuada que ens permeti estar al dia en les últimes tècniques així com en el compliment de les normatives vigents.

El nostre compromís és poder oferir-los sempre el millor servei i la millor qualitat.

“La qualitat no té línia de meta”.
Kearns

Aris Floor