Sistema MC Nivelant


SISTEMA MC NIVELANT és un paviment continu, llis i molt fàcil de netejar. Es realitza amb resines 100% sòlids i incorporant en massa una càrrega d’àrid de molt baixa granulometria per conferir-{li ; lo} una més gran resistència i gruix. Es realitza per superposició de capes, ideal per a zones que requereixen una gran netedat per la seva estructura llisa.

Característiques:

Té una gran resistència química i una bona resistència mecànica encara que no tant [al ratllat | a la ratllada], és impermeable, sanitari, antiestàtic. Adequat per a una indústria d’un trànsit mitjà o lleuger com ara hospitals, laboratoris, etc.

Requereix per a la seva aplicació un suport amb poques irregularitats ja que la capa d’autoanivellant oscil·la entre els 2 o 3 mil·límetres i sempre es recomana protegir-lo amb un vernís de poliuretà per dotar-lo de més gran resistència al ratllat.

Aquest sistema es pot realitzar amb diferents tipus de resines epoxi, poliuretà, metacrilat, etc. Són resines 100% sòlids però també es poden realitzar amb sistemes amb base aquosa.

El seu acabat original és brillant, encara que també es pot realitzar amb resines setinades o mats.

Usos:

És un sistema molt versàtil i es pot aplicar en quasi tot tipus de suports.

mc-nivelant-1
mc-nivelant-2
autonivelante