Neteja i Manteniment


Els paviments A-FLOOR són 100% sòlids (no contenen dissolvents), impermeables i continu d’una base de resines sintètiques d’alta qualitat. Posseeixen una sèrie d’avantatges sobre els paviments convencionals, però també necessiten una sèrie de cures perque puguin lluir en perfectes condicions durant molt més temps. Una de les seves grans avantatges es la resistència química als àcids, bases, hidrocarburs, dissolvents, etc., (consultar sempre la fitxa tècnica).

És molt important tenir en compte una vegada acabada l’instal·lació del paviment sintètic que, el temps de curat definitiu de les resines no s’assoleixen fins les quatre setmanes, pel que tindrem que tenir especial cura durant aquest període per a que l’agressió tant química, com mecànica no sigui excessiva.

Al ser paviments continus de color uniforme la brutícia es evidència més. Un bon protocol de neteja farà que la presència de nostre sol sigui La desitjada i l’esforç a aconseguir sigui menor. El adaptar aquest protocol a cada paviment dependrà del tipus d’activitat, tipus de brutícia i altres aspectes que fa que sigui personalitzat.

S’ha de tenir en compte que, al ser paviments pimpermeables, l’aigua utilitzada en la seva neteja desapareixerà per evaporació, pel que si ésta no està ben neta o no queda totalment recollida, quan s’evapori deixarà brutícia en el suport o restes de calç. És molt important que l’aigua es canvii el major nombre de vegades possible o utilitzar màquines amb sistemes de circuit tancat amb dipòsit d’aigua neta i d’aigua bruta i sistema d’aspiració de líquids per evitar aquest problema.

Continua…..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.